Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Σε Steam Early Access το Bloody Spell

*
Η Elong Games ανακοίνωσε ότι το Bloody Spell, θα είναι διαθέσιμο μέσω Steam Early Access από 16 Ιανουαρίου 2019. Το Bloody Spell είναι ένα action-based role-playing game, που συνδυάζει χαρακτηριστικά από τα Sekiro και Devil May Cry/Bayonetta. Αναπτύσεται εδώ και δύο χρόνια από μια ομάδα πέντε ατόμων. Η παραμονή του στο Steam Early Access αναμένεται να διαρκέσει 8 έως 12 μήνες και οι παίκτες θα έχουν πρόσβαση σε 2 μεγάλους χάρτες. Θα απαιτούνται τουλάχιστο 3 ώρες, μέχρι να φτάσει κάποιος στο τελικό Boss. Όταν με το καλό κυκλοφορήσει η πλήρης έκδοση, το Bloody Spell θα προσφέρει 8 μεγάλους χάρτες, νέους τύπους όπλων, νέα τέρατα, νέα Bosses, νέα mini games, νέους ρόλους, multiplayer mode και πολλά άλλα. Παρακάτω, το πρώτο trailer του παιχνιδιού.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*